Міністерство оборони України відкриє 27 нових центрів по всій країні, де люди можуть дізнатися, як долучитися до армії, не отримуючи повістку. У цих місцях можна отримати інформацію про роботу в армії, які спеціальності потрібні, і як врахують особисті навички та здоров'я.

Перший такий центр вже є у Запоріжжі. Там проводять консультації, доносять інформацію для всіх у кого є бажання доєднатися до Збройних Сил України. Центр допомагатиме тим, хто хоче служити в армії. Тут можна дізнатися про вільні місця та отримати відповіді на питання.

вступ в армію/ фото: з інтернету

«Тут надаватимуть прості відповіді на такі питання, як: які є частини, які є посади в частині, де я буду служити? Чи буде враховано мій фах, мій досвід, мій стан здоровʼя? Ми зробили цей процес максимально прозорим і зрозумілим. І будемо розширяти географію», – сказав уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Також в Україні обговорюється новий законопроєкт, який має на меті дозволити мобілізацію деяких категорій ув'язнених та засуджених, які перебувають на умовному терміні, за їхньою згодою.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

вступ в армію/ фото: з інтернету

Міністерство юстиції наголошує, що це стосуватиметься лише тих, хто засуджений за менш серйозні злочини, з метою надати їм можливість відновити свою репутацію через службу в армії.

Уряд хоче зробити процес вступу в армію простішим і прозорішим, щоб більше людей хотіли туди піти, дотримуючись при цьому правил і поважаючи права кожного.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua українці створюють бізнес на рейдах ТЦК: продають "обереги" та машини, які не наздогнати

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, хотів "порішати" з суддею: чоловік спробував зухвало відкосити від повістки

Також, Знай.ua писав про українець віддав 2 авто для ЗСУ, і зібрався "відкосити" від мобілізації: що вирішив суд