Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Порча – це вплив на людину та на її два нижні центри, це коренева чакра та свадхістана. А блокування цих сексуальних центрів буквально прив'язує чоловіка сексуально до іншої жінки – це і є приворот. Чоловік під час привороту дуже змінюється, для нього його об'єкт бажання стає найважливішим. І він максимально звертає увагу лише на цю жінку. Чоловік у такий момент не може впоратися з собою і його постійно тягтиме до цієї людини», - розповіла Казачок.

Казачок сказала, що всі інші центри та чакри не піддаються привороту, тому любити чоловік може продовжувати свою сім'ю, дружину, друзів. Приворот може працювати десь до пів року, повідомила вона, а потім його потрібно ще раз оновити, або почнуться зворотні дії. Люди, коли роблять приворот або порчу, підкреслила вона, вони все розуміють і роблять це свідомо. Приворот і порча, зауважила вона, це енергетичні техніки та енергетичне втручання у поле людини.

«Порчі є величезний різновид. Є навіть підселення, як у полі людини підселяється певна сутність. Як правило – це низько астральні сутності, тобто біси в християнстві. Пристріт – це найлегше втручання в енергетику людини, а найстрашніше прокляття – це батьківське або материнське, і його дуже складно знімати. І такі люди зовні дуже змінюються, і завжди любляча жінка визначить і зрозуміє, що з її чоловіком щось не так», - резюмувала Казачок.

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.