Президент України Володимир Зеленський візьме участь у Всеукраїнському форумі під назвою "Україна 30. Розвиток правосуддя" у понеділок, 1 березня 2021 року.

Він відбудеться в Києві протягом трьох днів, до третього березня, з дотриманням усіх карантинних норм. Про це повідомляється на сайті глави держави. Крім президента, в заході візьмуть участь представники ОП, уряду, парламенту, профільні експерти, а також представники дипломатичного корпусу країн G7.

Володимир Зеленський, скріншот відео

"Учасники форуму обговорять роль і місію конституційного і Верховного судів, а також проект нового Кримінального кодексу та перспективи рекодифікації Цивільного кодексу України. Бажаючі зможуть задати питання спікерам форуму на сайті та сторінках заходу в соцмережах. Крім того, на полях форуму 1 березня відбудеться підписання перших кредитних договорів між банками і позичальниками в рамках Державної програми "доступна іпотека 7%". У заході візьмуть участь міністр фінансів Сергій Марченко, його заступник з питань європейської інтеграції Юрій Драганчук, керівники банків і сім'ї-позичальники", - йдеться в повідомленні.

Сама церемонія підписання розпочнеться вранці, о 9:00. Транслюватиметься захід на просторах Youtube, а також у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Нагадаємо, Володимир Зеленський запропонував познайомитися з геніальною особистістю: "В гробу перевернувся"

Як повідомляв "Знай.ua", не президент і не актор "Квартал 95": Володимир Зеленський голосно висловився - "Став Богом"

Знай.ua писав, Зеленський срочно звернувся в українців через Крим: "Вирвали серце"