З українських шкіл останнім часом приходить дуже багато новин про те, що діти потрапляють практично в становище "заручників" через жорстоке цькування. Однак цього разу ситуація прийняла абсолютно несподіваний поворот.

Виявляється, серед учительського колективу теж буває "булінг". З Харківської області прийшла історія про важкий шлях вчительки Ольги Халепи.

Про це стало відомо завдяки публікації експерта в області IT-бізнесу Едуарда Рубіна в мережі Facebook.

Навчання у школі, кадр з відео

"Дізнався від "Inna Sovsun" про те, що почався булінг проти "Ольга Халепа", але не від учнів, а від її керівництва, від "педагогів", які повинні підтримувати хороших вчителів колег. На жаль про нашу систему освіти підходить анекдот, який я прикріпив до цього посту.", - зізнався Рубін.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Справа в тому, що вчителька біології Ольга під час карантину створила в соціальних мережах спільноту, де для учнів придумала додаткові уроки в стилі хіп-хопу. Такі дії вчительському колективу та адміністрації школи, де Ольга працює, не сподобалися, її змушують звільнитися.

"Що має робити вчительська спільнота і особливо школа, де викладає Ольга? Заохочувати креативність, поширювати цікавий погляд на викладання біології, розбивати стереотипи про вчителів і вчительок. Що ж робить насправді керівництво і колектив Яковлівського ліцею, в якій Ольга опрацювала 13 років? Знущається, цькує і змушує вчительку звільнитися", - розповідає Едуард.

Публікація Едуарда Рубіна, скріншот: Facebook

Публікація Едуарда Рубіна, скріншот: Facebook

Публікація Едуарда Рубіна, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, молода дівчина вийшла заміж за п'ятьох братів і приголомшила світ: "Сплю по черзі...".

Як повідомляв Знай.uа, мама змусила доньку "працювати" за неї нянькою, тепер дівчинка не хоче мати дітей: "ось тобі дуля".

Знай.uа писав, школяр зламував акаунти вчителів і ображав їх колег: "мінувати" школу вже не модно.