Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в соцмережі Instagram.

Однак, 26 лютого Вєрка Сердючка поділилася з шанувальниками новими фотографіями на своїй сторінці. Зірка привітала з днем народження свого давнього друга, відомого українського режисера кліпів і мюзиклів Семена Горова. У цей день кліпмейкеру виповнилося 50 років. Так, Данилко вирішив поностальгувати і опублікував архівні знімки з Горовим, на яких він зображений в образі Сердючки.

"По 50 за 50! Сьома, з Днем Народження!" - підписав фото артист.

Варто зазначити, що за 25-річну кар'єру Семен встиг попрацювати з десятками знаменитостей, а всі зіркові телемюзикли асоціюються виключно з ім'ям Горова – "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Попелюшка", "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "Сорочинський ярмарок", "Пригоди Вєрки Сердючки".

Горов також знаменитий своїми кліпами, яких налічується близько 400. Серед них – понад 10 кліпів для групи "ВІА Гра", 7 робіт на хіти Сердючки, відеокліп "Там, де нас нема" для "Океан Ельзи", ряд кліпів для Валерія Меладзе, "НеАнгелів", Ірини Білик, Табула Раса, Ані Лорак і Наташі Корольової.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Семен Горов, фото з Instagram

Нагадаємо, Вєрка Сердючка дала надію всім самотнім серцям: "Сльози ллються".

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Данилко на "Масці" не впізнав самого себе, довелося кликати Олю Полякову: "Це в караоке таке?"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Данилко звинуватили в поїздках до Росії і зв'язку з фігурантом "Миротворця", Вєрка Сердючка розвінчала фейк.