Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, відомий як Потап, частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,9 мільйонів чоловік, всілякими роздумами, фотографіями і відео.

Зараз же знімок Олексія Потапенка з'явився на одному з фан-акаунтів. Потап постав не один, а разом зі своїм сином Андрієм Потапенко, який народився 6 вересня 2008 року, і з батьком. Це архівний знімок, адже його син досить підріс і навіть вів один з ефірів "Танців з зірками" разом з татом.

Потап з сином і батьком, скріншот: Instagram

У виконавця ще видніються волосся на голові, він тримає свого сина руками, поки він сидить на одній нозі Потапа. У цей день у їх сімейства було невелике застілля. На столі можна помітити тарілки з їжею і келихи з невизначеною рідиною.

Нагадаємо, син Потапа від Горової став точною копією батька: "Як дві краплі". На фото чоловік і хлопчик позують у темному звичайному одязі на прем'єрі фільму "Скажене весілля". Чоловік поклав долоню на плече хлопця. Це досить нетипова Публікація для музиканта, який основну частину часу зайнятий кар'єрою.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Потап розкрив своє найпотаємніше бажання: "С*ськи як у Насті Каменських"

Знай.ua писав, Потап почав співпрацювати з Національною поліцією України: "Тебе хейтят?". Нещодавно 39-річна знаменитість вирішила приєднатися до флешмобу Національної поліції #тебялюбят. Варто відзначити, що ініціатива покликана підтримати дітей і підлітків, які проходять через складний період у своєму житті.