Зеленський терміново звернувся до українців через Крим: "Вирвали серце"

Президент Володимир Зеленський у День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя виступив з промовою, у якій він вчергове висловив офіційну державну позицію щодо приналежності пів острова і засудив російську окупацію.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Адаптивний карантин в Україні через covid-19: МОЗ оновило зони по регіонах

З середи, 24 лютого, в Україні почав діяти адаптивний карантин. МОЗ оновило показники захворюваності коронавірусною інфекцією по регіонах і стало відомо новий поділ на зони.
За підсумком дві області потрапили в" червону "зону, а ще вісім – в"помаранчеву". У "червоній" зоні знаходяться Івано-Франківська та Чернівецька області.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

Українці можуть ганяти на дорогах з 16 років: у МВС зробили важливу заяву

На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про рекомендації з боку психологів про те, що слід відрізняти психологічний вік - рівень розвитку психіки та хронологічний - рівень світосприйняття.

Однак, сервісні центри МВС спираються виключно на нормативні та законодавчі вимоги, згідно з якими мінімальний вік, дозволений для складання іспитів і отримання водійського посвідчення - 16 років.

МВС, фото: Facebook

По 500 євро на руки, безкоштовне харчування і відпочинок у Карпатах: в Україні хочуть змінити допомогу на дітей

Українці просять президента Володимира Зеленського видавати на кожну дитину до 18 років двічі на рік сертифікат для її оздоровлення та відпочинку в межах країни. Відповідне звернення з'явилося на сайті президента України.

Школярі, кадр з відео

Українці вимагають повернути пенсійний вік до 55 років: важко знайти роботу

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням повернути пенсійний вік для жінок до 55 років. Таке прохання автор петиції аргументує погіршенням стану здоров'я та поганим станом економіки.

Пенсіонери, кадр з відео