Астероїд шириною більше кілометра в наступному місяці пролетить повз Землю. Але хоча цього року це буде найбільший і найшвидший астероїд, що пролетів повз нашу планету, приводів для паніки немає, передає livescience.

Космічний камінь, офіційно названий 231937 (2001 FO32), має діаметр від 0,5 до 1 милі (від 0,8 до 1,7 км) і наблизиться до землі в межах 1,25 мільйона миль (2 мільйонів кілометрів) в 11:03 за східним стандартним часом (1603 за Гринвічем).

Астероїд, фото з відкритих джерел

21 березня - досить близько і астероїд досить великий, щоб його можна було класифікувати як "потенційно небезпечний", згідно з базою даних, опублікованою лабораторією реактивного руху НАСА.

Довідка: за даними центру НАСА, астероїд позначається як "потенційно небезпечний", коли його орбіта перетинається з орбітою Землі на відстані не більше 4,65 мільйона миль (7,5 мільйона км), а його діаметр перевищує 500 футів (140 метрів). для вивчення навколоземних об'єктів (CNEOS).

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше ми повідомляли, названі терміни зведення першого мегаполісу на Червоній планеті.

Як повідомляв "Знай.uа", гігантський астероїд летить до землі на швидкості 41 000 км/год, розміром з Ісуса з Ріо-де-Жанейро.

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили підозрілий газ-не переживайте, в платіжки він не потрапить.