Українські зірки Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко продовжують бути символами романтики серед українських знаменитостей. Пара не соромиться показувати свої почуття і радувати співвітчизників новими матеріалами.

Черговими сторіз з їх любовною історією ділиться у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" Тоня Матвієнко.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко поділилися світлинами свого відпочинку на лижах. Схоже, що пара знову змогла вибратися на короткий відпочинок, на цей раз вже у Карпатах.На одній з фото Тоня у лижному костюмі на лижах спускається униз схилом. На жінці шолом і спеціальні окуляри, руки її розставлені у різні боки. Мірзоян прокоментував цю світлину так: “Моя вишенька на торті”.

Скріншот Instagram

На другій світлині можна побачити поцілунок Тоні й Арсена. Вони стоять перед готелем, обоє у чорних теплих куртках. Співак доповнив свій образ яскраво-синьою сумкою-бананкою і шапкою в тон, Тоня - без шапки навіть у такі холодні дні.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Скріншот Instagram

Схоже, що доньці народної артистки вдалося залишити дитину з Ніною Матвієнко і провести ще трохи часу разом у черговому раю для закоханих.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко знайшла молоденького співака на заміну Мірзояну: "Арсен не ревнує?"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян "побудував" величезний будинок посеред Києва: "Що з дверима?"

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко в купальнику несподівано показала свої "зарослі": такого не бачив навіть Мірзоян.