Відомий український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився роздумами про справжню творчість.
Євген Клопотенко на своїй сторінці в Instagram розповів, як творчі ідеї можуть стати бізнесом.
Знаменитий кулінар зауважив, що творчі люди іноді виглядають як нехлюї. Водночас багато хто з нехлюїв скористалися такою схожістю і почали називати себе творчими людьми. Однак не варто плутати ці два терміни, бо між ними величезна різниця.
Євген Клопотенко розповів, як він розуміє творчість.
"Справжня творчість - це коли людина ментально може вийти зі свого фізичного тіла, перейти у світ фантазій, дістати звідти ідею, обробити самостійно чи передати її на втілення системним людям. І важливо: ідея та в результаті має реалізуватися. Просто сидіти на хмаринці й дриґати ніжками - неефективна фігня, якщо ти на своїй творчості хочеш заробляти", - зазначив кулінар.
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Справжня творчість має бути організованою, вважає Клопотенко. Тому творчій людині для того, щоб почати і провадити бізнес, потрібно знайти собі помічників серед "системних" людей.
"У моїх проєктів є команда та директор, що цим всім керує. Тільки так мої ідеї змогли стати бізнесом. Тому, якщо ви творча людина, то моя вам порада: підіть та знайдіть собі системну людину. Якщо ви з ліги системних і хочете створити щось грандіозне, то знайдіть собі творчу людину (тільки придивіться, коли той почне красиво заливати та подумайте, чи то не довбаний нехлюй)", - порадив кулінар.
Нагадаємо, Клопотенко розповів, як потрібно вживати Nutella
Як повідомляв портал Знай.ua, Клопотенко поділився ідеальним десертом
Також Знай.ua писав, Клопотенко показав простий рецепт хліба з буряком