Популярний шоумен, актор і ведучий російських вокальних шоу "Голос. Діти" і "Голос. 60+" Дмитро Нагієв рідко ділиться з багатомільйонною армією шанувальників особистими фотографіями в соцмережі Instagram. Однак, цей раз став винятком – зірка вперше показав свою кохану.

Так, Нагієв опублікував знімок, на якому він зображений на яхті в обіймах загадкової блондинки в зеленому купальнику. При цьому обличчя супутниці 53-річного шоумена не видно – можна розглянути лише її струнку підтягнуту фігуру.

"Голос 60+" не завжди гладко проходить. Доводиться заспокоювати учасників. Діставайте найкращі коментарі з коментарниць. Часу на раскорячку немає", - написав телеведучий.

Дмитро Нагієв з дівчиною, фото з Instagram

Варто зазначити, що Нагієв про особисте життя розповідає вкрай рідко. Нещодавно він заявив, що в романтичних стосунках перебуває вже дуже давно, жінка – його найкращий друг і дослужилася з ним до статусу "генеральші".

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

До речі, на кінопрем'єри пара приходить окремо і сидить в різних рядах. Відомо, що у Дмитра дві сім'ї та двоє дітей від різних жінок – донька живе в Москві, а син в Пітері.

Нагадаємо, раніше Дмитро Нагієв зізнався, що пристрастився до жінок за 40: "Їй пофіг!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Світала Лобода спіймалася на "викраденні" талановитих дітей: "Досить, я харчуюся ними..."

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Нагієв 8 років ховав позашлюбну доньку: що відомо про диниту та її матір.