Колишня суддя "Майстер Шеф" і кухар Тетяна Литвинова поділилася з українцями своїм авторським рецептом млинців до Масляної.

Відповідне відео з'явилося на її YouTube-канал.

Відомо, що 22 лютого почалися улюблені дні безлічі українців – Масляний тиждень. У цей період прийнято щодня пекти млинці для себе і сім'ї. Відома українська телеведуча Тетяна Литвинова вирішила поділитися авторським рецептом традиційної страви.

Інгредієнт:

  • Яйця-300 г. (6 шт.)
  • Молоко 3,2% - 500 мл.
  • Вода ( окріп) - 250 мл.
  • Борошно пшеничне - 250 г.
  • Цукор-1 ст. л.
  • Масло рослинного-40 г.
  • Масло вершкове - 30 г.
  • Сіль - 1 ч. л.

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Всі 6 яєць розбиваємо в глибоку ємність і наливаємо 200 мл. молока. Збиваємо міксером до однорідності. Після цього додаємо всю муку і цукор. Знову збиваємо. Далі насипаємо сіль і виливаємо залишки молока. В процесі збивання вливаємо окріп, щоб тісто швидше підійшло. Додаємо рослинне масло.

Приступаємо до смаження: змащуємо сковороду вершковим маслом і даємо йому розігрітися на повільному вогні. Далі наливаємо на неї ополоник млинцевого тіста і чекаємо кілька хвилин, поки млинець підрум'яниться з одного боку. Акуратно перевертаємо і смажимо млинець з іншого боку.

Нагадаємо, що Тетяна Литвинова на мить забула про кулінарію і почала приміряти сукні.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тетяна Литвинова заговорила про традиції і новорічні канікули.

Також Знай.иа писав, що Тетяна Литвинова показала, як приготувати смачний і швидкий торт "Медовик".