Президент України Володимир Зеленський пообіцяв продовжити програму "Велике будівництво" і у 2021 році зробити ту ж кількість доріг, що у 2020.

Про це йде мова у публікації на офіційній сторінці глави держави у соціальній мережі "Інстаграм".

Також президент у цьому повідомленні відповів і на жорстку критику, якої зазнавала влада за направлення на будівництво доріг коштів з фонду боротьби з COVID-19.

"Торік ми зробили 6,5 тис. км доріг, у 2021-му зробимо стільки ж. Дивовижний факт: уперше в історії України опозиція критикує владу за збудовані дороги", — пише Зеленський в інстаграмі.

Окрім тисяч кілометрів прокладених доріг, "Велике будівництво" мало на меті будівництво або радикальну реконструкцію 142 шкіл, 117 дитсадків, 212 відділень екстреної медичної допомоги, 570 медичних амбулаторій і 122 спорткомплексів по всій країні.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Однак саме дороги стали візитівкою проєкту, який мав також компенсувати втрату українцями робочих місць, у тому числі й за кордоном. Зокрема, було побудовано та відремонтовано 4056 км доріг державного значення, а також 2527 км доріг місцевого значення.

При цьому на думку багатьох українців, "Велике будівництво" було не на часі - цих коштів також потребувала медицина, яка зіштовхнулася з пандемією, а також інші сфери економіки, які переживають скрутні часи.

Нагадаємо, Зеленський нагадав українцям про доброту і спонтанні рішення: "Легше і дешевше жити..."

Як повідомляв Знай.uа, Заява Єрмака про канал Зеленського - це тривожний сигнал, - Романенко.

Знай.uа писав, українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають".