Володимир Зеленський, фото YouTube

Другий термін Зеленського розбурхав українців: "Тільки грабують і набивають кишені"

Володимир Зеленський вступив на посаду Президента України 20 травня 2019 року. І хоча він знаходиться тільки посередині свого терміну, все частіше вже обговорюється і ймовірність переобрання політика на другий термін. Вже навіть сама можливість повторного висунення Зеленського готова викликати палкі суперечки українців.

Податки, фото: кадр з відео

Податкова приготувала "подарунок" продавцям в інтернеті: як уникнути покарання

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

На одній зі сторінок в Instagram з'явилася інформація про те, що зараз потрібно робити людям, які ведуть незареєстровану підприємницьку діяльність. Адже державна податкова інспекція використовує непрямі методи перевірки - моніторинг соціальних мереж (постів і Stories блогерів, а також контрольні закупівлі в інтернет-магазинах, що надають клієнтам свої особисті карти).

карантин в Україні, фото unian

Українців знову закривають на карантин: де з'являться перші блокпости

В Івано-Франківській області встановлюють карантинні блокпости і контролюватимуть в'їзд і виїзд з регіону. Згідно з новою постановою, у деяких районах Івано-Франківщини буде розгорнуто карантинні блокпости, на яких перевірятимуть самопочуття водіїв та пасажирів, а також обмежувати в'їзд до того чи іншого району.

Курс валют, фото znaj.ua

Курс валют на 21 лютого: потепління не зігріє долар і євро

Нацбанк оприлюднив на своєму офіційному сайті курс валют на 21 лютого. Перед вихідними долар встиг втратити 6 копійок, позиції ж євро практично не змінилися. Курс валют НБУ на 21 лютого: 100 доларів США - 2784,61 грн; 100 євро-3364,78 грн.

меморіал жертвам катастрофи МАУ в "Борисполі"

Іран розслідував катастрофу МАУ в Тегерані до кінця: винних буде покарано, імена не названо

Глава судової системи Збройних сил Ірану Шокролла Бахрамі, 20 лютого 2021 року, повідомив про те, що військова прокуратура Ірану завершила розслідування катастрофи літака МАУ і готує обвинувальний акт. Тоді як військовий прокурор Тегерана Голам-Алі Турки зазначив, що у справі про збитий літак "вартовими ісламської революції" було визнано винними десять осіб, у тому числі - вищі військові командири.