Зірка українського телебачення, учасниця десятого сезону "Холостяка" і 7,8 сезону "X-Фактор" Аліна Ляшук частенько радує своїх шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч осіб.

Зараз дівчина виставила кілька фотографій і запропонувала фанатам вибрати, яка з них краще. Вона постала з фазою в руці, в чорній сукні з прозорими рукавами і верхи в крапочку. На руці ж можна помітити годинник.

Більшість коментарів під публікацією містять лише цифри, номер тієї чи іншої фотографії, яка сподобалася користувачам. Серед "лайкнувшіх" публікацію можна помітити і фіналіста "Холостячки" Льошу Тригубенко.

"Грайлива дівчина😍", "2❤️, Ти просто неймовірна❤️", "2 супер🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍", "Фото обидві красиві🔥", "Ви натуральна красуня України )👏🔥 Зараз це рідкість 😂", "Ви дуже миленька😍", "2🔥🔥🔥довго вибирала))) Але, Ваша чарівна посмішка", "Як можна бути такою ніжною? 😍😍😍😍💥💥💥💥🔥🔥🔥❤️", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше, на проекті, вона заявляла, що є незайманою.

Нагадаємо, задерта спідниця, хижий погляд — красуня з "Холостяка" вирішила своєрідно залучити Фортуну і чоловіків

Як повідомляв "Знай.ua", відразу два українських "Холостяка" стануть татами - унікальний випадок. Макс і Даша оприлюднили стать своєї дитини. Як з'ясувалося, щаслива пара чекає дівчинку.

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" Решетник сходив на жіночу процедуру: "Я робив це". Григорій зазначив, що іноді також робить це своїм синам - Вані і Дімі.