Відома українська співачка Тіна Кароль тиждень тому випустила свій сингл "Скандал". І за такий короткий час він вже встиг набрати більше 3,6 мільйонів переглядів.

Про цей приголомшливий успіх кліпу розповіли у фан-акаунті Тіни Кароль.

" 3 500 000 переглядів🔥 6 день в топі! 10000 коментарів. 85 тис лайків. Королева править", - сказано в повідомленні.

Своєю піснею Тіна закликає звільнитися від рамок, вантажу минулого, власних перешкод і знайти свободу заради майбутнього. І він вже 7 день

Під кліпом і в коментарях до посту шанувальники прийшли в захват від посилу пісні і неймовірно красивого кліпу, де співачка показала не тільки свою красу, але і пластичність.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

" яка ж класна Тіна ♪ кожен день, з ранку до вечора грає ця пісня. 🔥Навіть на будильник поставила 😂 😂 😂 тепер вся моя сім'я ходить і без зупинки "що можеш дзвонити мені, хто сказав", " круто вийшло! Чекаємо інші пісні з нового альбому!", "Браво, яка молодчинка.Супер, трудівничка!", "Шикарні рухи, кайфова пісня і бомбічний кліп!", "Як же я радію, коли український контент займає перші рядки в топах", " дивовижна властивість пісень Тіни: слухаєш перший раз, ну начебто нічого, симпатично. А після другого разу все-захоплює тебе і тиждень на повторі нон-стоп. Як це працює?)) Магія", - пишуть комментатры.

Однак не всі перейнялися "магією" Тіни Кароль і висловилися негативно, як про її костюмі, так і про постановку кліпу, яку визнали легкою і зовсім не шикарною.

" що шикарного в кліпі!? Літаючий стілець!? Або те що співачка в латексному костюмі! І перше і друге це її звичайний стиль. Стілець використовує на кожному концерті, латекс носить кожен день! Що тут цікавого, я не зрозумію 😡 пісня взагалі без сенсу", " дістали цим кліпом!",- пишуть коментатори.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль оголила пікантну частину тіла заради золота.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль вперше виконала новий хіт без фонограми.

Також "Знай.ua" писав, що красуня Кароль стане ведучою нового шоу.