Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскраве відео, на якому гаряче танцювала під хіт Брітні Спірс "Toxic". Так, артистка приміряла високі шкіряні ботфорти і шовкову сукню, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах і золотими аксесуарами у вигляді масивних сережок.
При цьому красуня пересувалася по апартаментах, тримаючи в руках величезне відро кольору фуксії, доверху засипане попкорном. Зірка грайливо кидала попкорн на камеру, висовуючи язик, а також пожартувала, що таке відро для неї - улюблений розмірчик для снека з кукурудзяних зерен.

"Це мій улюблений розмірчик попкорну.

А Ваш який?🤩"

Фолловери залишилися в захваті від забавного ролика і почали цікавитися, хто ж буде прибирати і підмітати викинутий Ольгою попкорн. Також численні шанувальники згадали хіт Полякової "Ночная жрица", в якому мова йде зовсім не про жрицю-богиню, а про дівчину, яка не може припинити їсти вночі.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику