Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла коронавірусом, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Не так давно ведуча програми " ТСН " опублікувала трепетні архівні фото з чоловіком Єгором Соболєвим, зроблені в далекому 2006 році. Тоді пара вперше з'явилася на публіці разом.

"Найромантичніша" річ, яку ми зробити разом на цей День Святого Валентина - розчистили сніг, що нападав за тиждень на дачі, поки нас не було. І, напевно, "лапкИ" тут зайві, бо махати разом лопатами було доволі мило і святково.

Марічка Падалко з сім'єю, фото з Instagram

Насправді ми ніколи осоливо не відзначали саме 14 лютого, бо перший наш спільний день Св. Валентина, до якого я ставилася доволі "серйозно", Єгор ледь мені "не зірвав". І коли я почала закочувати за кілька днів до події очі, мовляв, "як же ж ми все таки будемо святкувати?!" - Єгор, суто для "галочки", як мені тоді здавалося, замовив столик в ресторані. Ця страва мені тоді подавалося під гаслом, що "коханням мусить бути наповнений кожен день, а не лише 14 лютого". "Ну-ну" - подумала я собі... Побачимо...

Але наступні 15 років чоловік мені довів свою теорію, тому я дуже ціную від нього щоденні слова підтримки і захоплення, зварену у вихідні каву, відведених вранці до школи дітей, спільну пробіжку і до непристойного прибрану за собою кімнату чи кухню", - написала Падалко.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко прикрила пікантні місця пір'ям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині найкращу освіту безкоштовно: "Моїй старшій лише 12".

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко оригінально звернулася до українців: "Інвалід, тупа, жирна".