Колишній президент України Петро Порошенко, який нещодавно зізнався, чому не вводив санкції проти ЗМІ своїх конкурентів, а також задекларував майже півтори тонни готівки, розповів головний секрет свого щасливого особистого життя.

У День святого Валентина Петро Порошенко назвав ключові моменти, які, на його думку, повинні бути збережені в щасливому шлюбі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Петра Порошенка в мережі Facebook.

Публікація Петра Порошенка, скріншот: Facebook

"Ми з Мариною одружені вже 37 років, і у нас часто запитують секрет довгого і щасливого шлюбу. Коли як не сьогодні, в День закоханих, відкрити цю таємницю. Перша складова, це, звичайно, кохання. Воно є базою, фундаментом кожної сім'ї. Те, що Марина - жінка, з якою я хочу прожити все своє життя, я зрозумів з першого погляду. І у мене ніколи не було в цьому жодних сумнівів.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Друга, дуже важлива умова - це довіра. Це те, що є у нас, і чого я бажаю кожному чоловікові і кожній дружині. І ще має бути мудрість. Я дякую Господу, що послав мені мудру жінку. Кажуть, що ідеальний чоловік - це той, хто твердо переконаний, що у нього ідеальна дружина. І я не втомлююся повторювати, що моя Марина - жінка з великої літери. Кохаю.", - зізнався колишній президент України.

Раніше повідомляли, Петро Порошенко показав, за що Його полюбила дружина: скажена романтика.

Як повідомляв Знай.uа, Марині Порошенко-59: шлях від доньки лікаря до першої леді України.

Знай.uа писав, пірнає в гроші, як Скрудж? Порошенко задекларував 1,4 тонни готівки.