обмін валют, фото znaj.ua

Дива не сталося, долар повернувся до зростання
Національний банк України (НБУ) опублікував курс валют на 13 лютого 2021 року. Згідно валютного курсу, долар і євро підскочили перед вихідними. Так, долар виріс на 7 копійок в порівнянні з попереднім банківським днем (11 лютого) і зупинився на позначці 27.83 грн/$. Таким чином американська валюта знаходиться нижче психологічної позначки в 28 грн.

Тарифи на комуналку, кадр з відео

В Україні зросли комунальні тарифи: за що і на скільки доведеться переплатити
Тарифи на комунальні послуги в Україні в січні в середньому зросли на 6%. Найбільше зросла вартість електроенергії. За електроенергію українцям тепер доведеться платити на 36,6% більше. Крім того, зросла плата за каналізацію - на 17,3%, а також за воду – на 10,9%. Про це йдеться в інфляційному звіті Державної служби статистики.

Зима, мороз - фото Знай.ua

13 лютого по Україні вдарять сильні морози
Морози, які вже найближчої доби вдарять практично на всій території України і які зміцнюватимуться наступного тижня, протримаються до 20-21 лютого. Погода в Україні в суботу, 13 лютого, буде морозною і переважно хмарною, тільки в деяких регіонах падатиме сніг. Похолодання зайде практично на всю територію країни. Також варто очікувати сильних вітрів. Такі прогнози дала синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Василь Вірастюк, скріншот: Youtube

Новий "Слуга народу" Вірастюк заявив про свою перемогу на виборах: "Я не продався"
Нещодавно стало відомо, що "Слуги народу" висунули українського спортсмена і актора Василя Вірастюка в кандидати на парламентських виборах. Зараз чоловік поділився фотографією свого обличчя з українськими смужками на ньому і розписав кілька пунктів про цю новину.

Гречка, фото: Pixabay

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще
Україна закуповує в Росії тонни гречки, наші аграрії її не вирощують
За останні десятиліття обсяги виробництва гречки в Україні скоротилися в 4,6 рази, до 104 тисячі тонн. Про це повідомила аналітик Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ) Світлана Литвин, передає прес-служба агропромислового об'єднання. Водночас Україна входить до рейтингу найбільших світових виробників та імпортерів даної культури.