Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова вже зіграли весілля та чекають на первістка.

Нещодавно український радіоведучий розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram, що дарує своїй дружині, а також, що можна подарувати на День святого Валентина.

"Кожна людина потребує турботи і уваги. Зізнання в коханні. Прогулянок, сюрпризів та подарунків. Романтичних побачень і затишних домашніх вечорів 💫. Я дуже люблю робити подарунки і не шкодую сил на підживлення наших почуттів.

У нашій родині, найчастіше, ми даруємо один одному емоції. Пам'ятаю захват Даші, коли я організував для нас вечерю на даху. А її реакція, коли вона дізналася про політ на вертольоті над Києвом... Іноді буває клопітно організувати спонтанні поїздки по Україні або закордон. Але емоції та спільні спогади від таких сюрпризів, залишаються на довго і їх ні з чим не можна порівняти. Я завжди з особливою ретельністю обмірковую, що подарувати Даші. Люблю, щоб подарунки були актуальними, корисними і чуттєвими", - написав Добринін.

Нагадаємо, раніше Микита Добринін розповів про нудьгу поруч з вагітною Квітковою: "Навіть ніколи".

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова поділилася постільною фантазією, Добринін ні до чого.

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін показав, як балує вагітну Дашу Квіткову: "Проводимо найкращі дні".