Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе селфі, вирушаючи на інтерв'ю, але поки не уточнивши, куди саме. Так, артистка приміряла облягаючу в'язану міні-сукню бордового кольору з глибоким декольте, демонструючи не тільки довгі і стрункі ноги, але і пишні груди.

Красуня доповнила свій жіночний образ для холодної і сніжної зими ніжним макіяжем з акцентом на очах і вилицях, сидячи в зручному дерев'яному кріслі. При цьому Ольга злегка погладжувала довге пряме волосся, грайливо поклавши ногу на ногу.

"В серйозному кабінеті)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Олю компліментами і вгадуючи, куди попрямувала співачка: "судячи по вікну , схоже на вагон поїзда🚆", "у Зеленського😂 😂 ✌"," серйозна дівчинка🙌", " ви дивовижно красиві і з дуже хорошим смаком, дівчина🔥 дійсно, Обкладинка журналу-це для вас 💯 🔝 💖💖💖))))))) ✌", "красива ❤️❤️❤️", " у президента?😉 ", "Оля нічого не підписуйте 😂 не читаючи", "шикарні ноги Ольга".

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще