Шоколадний батончик "Picnic" можна запросто приготувати вдома. Щобільше, такі ласощі виходять набагато смачнішими, ніж магазинні.
Рецептом смачного шоколадного батончика поділився телеграм-канал "Солодкий стіл". Для його приготування необхідні лише найпростіші і недорогі продукти.
⠀
Інгредієнти:
- хлібець;
- 50 г шоколадно-арахісової пасти;
- 50 г обсмаженого арахісу;
- 30 г родзинок;
- 20 г дутого рису;
- 50 г карамелі.
Інгредієнти для глазурі "Гурме":
- 300 г шоколаду (можна змішати 50/50 молочний та гіркий);
- 60 г рослинної олії.
Приготування:
2 фрази, які можуть наслати на вас пристріт в натовпі: ніколи не відповідайте на ці запитання незнайомців
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Перший шар хлібців змащуємо шоколадно-арахісовою пастою. Другий і третій шари - змащуємо карамеллю. Четвертий останній шар знову змащуємо шоколадно-арахісовою пастою.
Зверху посипаємо дутим рисом, арахісом і родзинками. Імпульсами в мікрохвильовці або на водяній бані розтоплюємо шоколад. Додаємо до нього рослинну олію. Покриваємо шоколадом батончики і ставимо їх в холодильник для повного застигання шоколаду.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами та солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампухів