Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, любить давати поради підписникам в Іnstagram.

Цього разу 34-річний ютубер розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжий пост, в якому розповів, які дівчата подобаються хлопцям.

"Самостійні. "Прийди і допоможи, спаси і заплати" – це неробоча схема. Ніхто не шукає собі людину, щоб утримувати її до труни. Для цього є діти. Потрібен партнер, друг, напарник. І мова не про гроші, а про включення людини в її ж життя.

Веселі. Ситуації бувають різні. Настрої бувають різні. Але перманентно кисле обличчя, якому все "пороблено" – це покарання. Хочеться бути з дівчиною, якій класно і легко в твоїй компанії, а не тяжко і фі.

Олексій Дурнєв, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Неревниві. "Чого ти її лайкаєш?", "Шо за баба?", "З ким ти говорив?", "Куди ти пішов?", "Хто така?". Ну, дівчата. Так сталося, що на цій планеті ще 3 894 249 065 жінок, окрім вас. З якоюсь та доведеться поговорити. Десь та перетнемо.

Зацікавлені. Здорово, коли людина захоплена, це вабить. Коли у неї свої погляди, думки, хобі, почуття, досвід, смаки, травми. Апатичні, байдужі і "стерильні" люди відштовхують.

Добрі. Злі жінки – це катастрофа. Дивишся на неї і думаєш: "Ти чого так кричиш? Ти ж одного разу закричиш мою дитину до смерті. І з'їш його".

Різні. В цьому і фішка, що кожній людині подобається "своя" людина. Тому не потрібно підлаштовуватися під буркотливе мурло, якому все не так, все не те. Знайдеться той, кому ви будете бомба", - написав Дурнєв.

Нагадаємо, Дурнєв знайшов найкращі ліки від ревнощів: "Речі в вузлик і тупотіти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва розповіла Дурнєву, як поскандалила з Дантесом через олів'є.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв зізнався, що допомогло пережити непростий 2020.