У четвер, 4 лютого, у Воронежі в житловому комплексі "Зоряний" в Шилово стався нещасний випадок. Так, чоловік впав з вікна просто на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Про це повідомили очевидці в соцмережах, передає місцеве видання "Вести Воронеж".

Відомо, що трагедія сталася у дворі 17-поверхового будинку № 168/у на вулиці Острогозькій. На опублікованих фотографіях можна помітити, що на місці працювали швидка допомога і реанімація. За даними очевидців, мама з коляскою йшла по тротуару, коли раптово з висоти впав чоловік. Поліцейські опитують сусідів.

самогубство у Воронежі, фото Pro мкр. Шилово

Місцеві жителі повідомили, що загиблому малюкові було всього п'ять місяців, він єдина дитина в сім'ї. Коляска сильно пом'ята, у неї відвалилося колесо.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Малюк помер у кареті "швидкої допомоги". Матері вкололи заспокійливе, вона перебуває в шоці. Загиблому чоловікові близько 30 років. За словами сусідів, він жив один у квартирі на останньому поверсі.

Раніше ми писали про те, що в Томську, повністю засніженому високими заметами снігу, стався інцидент. Так, шестирічна дівчинка випала з вікна, а потім встала і пішла додому. Її врятували диво і замет снігу.

Нагадаємо, кияни "утилізували" ялинку з 12 поверху на голови дітей: "У вас випало".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Хмельницькому пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана донька викликала швидку.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік випав з вікна п'ятого поверху, проте вижив завдяки допомозі правоохоронців.