Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні кадри Кароліни, на яких вона була відображена в затишній домашній обстановці. Так, артистка нібито тримала на руках пухнасту кішечку породи саванна, ніжно притискаючи її до обличчя і посміхаючись на камеру. При цьому красуня приміряла стильний пухнастий светр молочного кольору, а довге волосся акуратно зібрала назад.

Варто відзначити, що обличчя Ані її найвідданіші шанувальники підставили за допомогою фотошопу замість іншого користувача Instagram, чим з легкістю могли б заплутати наївних фанатів Лорак. Аудиторія виконавиці обожнює ретушувати фото свого кумира таким чином, то "домальовуючи" їй романтичні стосунки з давнім другом Сергієм Лазарєвим, то другу дитину, а то і зовсім "роздягаючи" зірку.

"- цей користувач безнадійно закоханий в котиків 🥰"

До слова, в житті Ані Лорак і її доньки Софії дійсно відбулося поповнення: під Новий рік зіркова мама подарувала щасливій дівчинці грайливого 2-місячного цуценя породи мальтіпу, якого вони вже назвали Тошею.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.