"✔️Страва №1 (я) - перероблена курка по-сичуанськи. Курка су-от з горіховим маслом, паніровкою з маку і ромашки, соус на основі м'ясного бульйону і зубрівки, коріння латаття, соус на основі квасу і креветок, терпка хурма з чорним перцем і Чилі замість сичуаньского перцю, кістка замість вилки.
✔️Страва №2 (Микита) - перероблена верещака. Ребра, запечені і глазуровані в пасті Чилі і темному соєвому соусі, пюре з цибулі порей з соком мідій, кимчи з ліщиною.
✔️Блюдо №3 (я) - воно було на самому початку вечері. Медуза з томатів, базиліка і фрешу з устриць.
✔️Блюдо №4 (Микита) - перероблені карасі в сметані. Малосолений сібас, крем з тофу з цедрою цитрусових і сичуанським перцем, пюре зі шпинату і петрушки з маслом Чилі.
✔️Блюдо №5 (я) - тахіні з соняшникового насіння, соус з трав і м'ясних кісток, паста, яку гостям треба було зварити самим. Плюс вирізка оленя-найкраще м'ясо everrrrr.
✔️Страва №6 ( Микита) - перероблені голубці. Гриби шиітаке, свинячий фарш, креветки, шпинат, соус на основі бульйону дасі і пудри з фіолетової капусти.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
✔️Страва № 7 (я) - перероблене смажене молоко (десерт). Молозиво з морозивом з ванілі і цвітної капусти, покриття зі звареного в креветочному бульйоні саго, зверху соус з кислої ферментованої квасолі хойсін, шоколадна сфера з карамеллю, що вибухає, бісквіт і паростки ялинки", — написав Євген Клопотенко в публікації.
В кінці поста з безліччю цікавих страв український кухар заявив, що любить звані вечері і те, що вони мають глибоку історію. Також він без розуму від емоцій гостей і від того, як ці вечері виглядають на українському гастрономічному ринку.
Нагадаємо, шеф-кухар Клопотенко підказав, що приготувати рідним на вечерю - ніжна паелья з куркою
Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко навчить запікати річкову форель із золотистою скоринкою: "Збочень не потрібно"
Знай.ua писав, Клопотенко змішав божественний салат для тих, що худнуть: "Мурашки від збудження"