Епатажна Анастасія Покрищук після того, як попрощалась з підписниками своєї сторінки just__queen в Instagram, напилась.

Популярна в соцмережах блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева) зібрала на своїй сторінці в Instagram понад 200 тисяч фоловерів, яких вона не втомлюється розважати новими постами. Однак, вона раптово покинула свій акаунт, чим трохи засмутила своїх підписників.

Покрищук оголосила, що на деякий час покидає сторінку just__queen та буде спілкуватися з підписниками зі свого другого акаунту. Але і з однією сторінкою Анастасія не дає фанатам нудьгувати і розважає їх веселими відео.

Цього разу Покрищук розповіла в Insta Stories, що з нею сталося після ресторану, де вона наїхала на "жлобарів", які не вміють веселитися.

Сама ж Анастасія, як видно з ролику, не лише повеселилась, а й добряче "нажерлась". І це після кількох тижнів виснажливої дієти.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Я прийшла додому, що можна зробити? Треба випити проносне, тому що я так нажерлась, так нажерлась, с*ка. Я завтра скажу, хто винен у тому, що я жирна. Ну наразі ще не жирна, але коли буду - скажу, хто винен. Вип'ю зараз проносне і чай свій, щоб про*ратися", - говорить Покрищук, дістаючи те саме проносне.

клікніть по фото

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

Та Анастасію люблять її підписники не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Покрищук наїхала на "жлобарів" у ресторані

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук попрощалась зі своїми фанатами в Instagram

Також Знай.ua писав, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат