Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok уривок з одного зі свох масштабних концертів, ностальгуючи за численними шанувальникам і різним виступами. Так, артистка разом з підтанцьовтою гаряче танцювала під власний хіт "Лед тронулся", примірявши спокусливі сценічні костюми, що складаються зі срібного боді, суцільно всіяного бахромою, "фішкою" якого також були глибоке декольте і розріз на стегнах.

Сміливе вбрання зірка доповнила масивною короною, демонструючи стрункі ніжки і розкішну фігуру, над якою наполегливо працює завдяки щоденним тренуванням і правильному харчуванню.

"Хто не поставить лайк ♥️

той отримає від мене Люлей! 😘"

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

У якийсь момент красуня повертається до фанатів спиною, злегка потрусивши сідницями, поки її довге волосся розвивається завдяки відразу декільком вентиляторам, встановленим навпроти Ольги на сцені. Полякова жартівливо пригрозила фоловерам, що ті, хто не поставлять лайк під постом ризикують отримати "люлей".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику