Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо підтримав Шведську Еко-активістку Грету Тунберг і опублікував на своїй сторінці в Instagram її виступ на світовому економічному форумі.

"Очікування до 2050 року, щоб відмовитися від викопного палива, - це повністю здатися. "Це все одно, що прокинутися посеред ночі, побачити свій будинок у вогні, а потім вирішити почекати 10, 20 або 30 років, перш ніж зателефонувати в пожежну частину". - @GretaThunberg", - процитував Лео Грету.

У своєму виступі на Економічному форумі Грета Тунберг розповіла, що прийшла не домовлятися. Вона зазначила, що не перебуває в політичній партії і не має ніякого фінансового інтересу і прийшла для того, щоб нагадати, в якій надзвичайній екологічній та кліматичній ситуації ми знаходимося.

Грета сказала, що кризу продовжують ігнорувати і вона вирішила нагадати про ті обіцянки, які давали своїм дітям і онукам. Вона зазначила, що розуміє, що світ – це система і зміни не можливі за одну мить, проте пояснила, що у них були "десятиліття для бла-бла-бла" і запитала, як багато їм ще потрібно.

Нагадаємо, Грета Тунберг помстилася Трампу, що залишає Білий дім.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Грета Тунберг розщедрилася на 100 мільйонів, кому підуть гроші.

Також Знай.uа писав, що Грета Тунберг схвалює-школяр з Києва допоміг європейським вченим вирішити проблему з екологією.