Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені запалюватимуть актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - стильною Бабкою, яка довго чекала своєї зоряної години, щоб буквально засяяти на сцені. Зріст таємничого персонажа - більше двох метрів, а нігті досягають 30 сантиметрів в довжину. Бабка вийшла дуже жіночною, спокусливо рухаючись в своєму новому костюмі, але поки що не вимовляючи ні слова. Українці вже почали вгадувати, хто ховається в гарячому амплуа і поки лідером голосування можна назвати співачку MARUV, яка любить і довгі нігті, і зухвалі вбрання. Також Фанати вважають, що за маскою можуть ховатися Лілія Ребрик або навіть Наталія Могилевська.

"Обожнюємо дивитися, як ескізи оживають та чарують своєю красою.

Стильна та небезпечна Бабка."

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "🖤 🖤 🖤 розкішна Бабка! Ці смарагдові переливи та луска просто зачаровують", "Лілія Ребрик", "Могилевська🙈", "Марув".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.