У понеділок, 25 січня президент України Володимир Зеленський святкує свій 43-й день народження. Його вітають усі: від чиновників і простих українців, до колишніх колег-коміків.

Вітальний пост опублікував також в Instagram кращий друг Зеленського і колишній колега, який зайняв пост Зеленського в "кварталі 95" Євген Кошовий.

"З Днем Народження, Друже б бажаю настрою як на цій фотці 😎 і в роботі, і по життю) будьте здорові, пане Президенте 🇺 🇦 @zelenskiy_official 🇺 🇦 все найкраще у нас з вами попереду )", - пише кошовий.

Прості українці долучилися до привітань президента, написали теплі слова у коментарях та зазначили, що саме такими, як Кошовий, мають бути справжні щирі друзі.

"вісь такі мають бути спражні, щирі друзі! Здоров'я йому!", "Мої вітання пане Президент🔥❤️", "Капєц класичні" ," з днем народження дорогий наш президент😘 💖", " А Ви гей?", "Женя забери його назад в квартал , поки ще країна хоч якась залишились", "У вас можливо і все найкраще попереду, але у нього найкраще позаду", "Любимо Вас! З днем народження", "Женя забери його назад в квартал, поки ще країна хоч якась залишились", "

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, день народження Володимира Зеленського, найяскравіші моменти президентства, від дебатів до любові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів про побиття українця в Парижі, 10 на одного, з арматурою і зброєю.

Також Знай.uа писав, що Зеленський натякнув на благополуччя з іншою країною.