Гурт "Антитіла", солістом якого є Тарас Тополя, розповів історію зйомок кліпу "Над полюсами", яка проходила ще у 2014 році за суворих погодних умов і морозу до 26 градусів.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці "Антитіл" у соціальній мережі "Інстаграм".

Після революційних подій в Україні 2014 року та загибелі героїв Небесної сотні музиканти перервали свій тур. Вільний час вони вирішили присвятити зйомкам музичного відео. Тарас Тополя виступив сценаристом відео, а Сергій Вусик – інший учасник гурту — став режисером на знімальному майданчику та режисером монтажу.

"Канівське водосховище, мінус 26 градусів. На весь знімальний процес пішли всього три дні, які плавно перетворилися на один, але нескінченний. Неймовірна локація і зйомки просто неба - засніжені безкрайні простори, гул вітру, сліпуче морозне сонце в полоні льоду і руїни древньої церкви Святого Іллі. Було красиво, але погодні умови були нереально важкими. Зйомки проходили поблизу села Циблі. Локацію знайшов Сергій Вусик - випадково, переглядаючи кілька років до того Дніпровські береги на супутниковій карті. І унікальна вона тим, що до неї можна добратися тільки взимку, пройшовши не менше 2 км по льоду, який буквально тріщав під ногами, під тяжкістю знімального устаткування і реквізиту. Безумовно, виникали думки все зупинити і повернутися назад, зійти з льоду на берег, але і ці труднощі ми сміливо здолали. Тарас Тополя у фіналі зйомок провалився однією ногою під лід, але усе обійшлося.

<...>

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Попри мокрі ноги, найсильніший мороз і вітер, ніхто не захворів. Знімальна група обійшлася легким обмороженням відкритих ділянок шкіри", — розповідають на сторінці "Антитіл".

Кліп "Над полюсами" був розміщений на сайті "Ютуб" 15 травня 2014. За без малого 7 років музичне відео переглянули майже 320 тисяч разів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.