Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Sories свіже відео.

Так, наречена автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта поділилася своїми планами на день, а також пообіцяла познайомити підписників з медитацією.

"Друзі, привіт! На вулиці -15, повідомляє метеоКсюша для тих, що ще в ліжечку. За планами – зараз поїду виправлю ось це позорище на своїх нігтях. Увечері хочу вас познайомити трішечки з медитацією, тому що багато запитів на цей рахунок. Ще введу трохи вас у курс справи, продемонструю початковий рівень, взагалі розповім, що це і для чого це потрібно. Ось власне все за планами і бажаю всім чудового дня, незважаючи на цей дикий холод", - сказала на відео "Холостячка".

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Раніше ми писали про те, що наречений "Холостячки" Еллерт з'явиться в новому шоу: "Так, ви зі мною можете не говорити".

Нагадаємо, Ксенія Мішина залишила малюка на нареченого Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф". Гуморист показав, як грає зі своїм домашнім улюбленцем породи Бігль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розповіла, що відчуває поруч з коханим. Відомо, що на Еллерта і Мішину після фіналу проекту вилилося чимало критики.

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина поцілувалася з іншим на очах у Олександра Еллерта: "Цікава взаємодія".