Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка здружилася з юними TikTok-блогерами з ULove Home, записавши з хлопцями спільну пісню "Натусик" і знявши для треку досить провокаційний кліп, примірявши шуби і масивні золоті аксесуари. Красуня дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Зірка показала уривок бекстрейджа з новорічної фотосесії, примірявши стильну пухнасту шубку пудрового кольору, темно-сині джинси і напівпрозору білосніжну блузку з глибоким декольте, лежачи на розкішному дивані, демонструючи струнку фігуру і посміхаючись на камеру.

При цьому позаду Наталії красується висока і пухнаста ялинка, суцільно прикрашена іграшками з червоно-золотій кольоровій гамі. Також Могилевська поцікавилася у численних шанувальників, чи бачили вони вже кадри з цієї новорічної фотосесії в її Instagram.

"Бачили в Інстаграмі фото з цієї фотосесії?😊😙"

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".