У Росії в місті Видне (Підмосков'я) співробітники приватного дитсадка побили матір за те, що вона прийшла з'ясувати, хто б'є її сина.

Жінку стали турбувати регулярні садна і синці на тілі її дитини. Хлопчик місяць ходив в синцях, вихователі розводили руками і говорили "впав". Тоді з цим питанням мати пішла до завідуючої приватного дитсадка.

Завідуюча дитсадком переконувала, що у всьому винна агресивна дівчинка, яка кусала і била інших дітей, і її відрахували. Але у хлопчика продовжували з'являтися нові травми.

фото з вільних джерел

Мама попросила надати їй записи з відеокамер, але почула у відмову, мовляв вони тільки для внутрішнього користування. Тоді жінка зафіксувала побої в травмпункті і звернулася в поліцію, але для прийняття заяви потрібно забрати копію договору з дитсадком.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Коли мама малюка прийшла за папером її чекали завідуюча, дві виховательки, донька завідуючої, яка працює юристом і кухар.

"До мене підійшла її дочка-юрист і спробувала схопити інші документи зі столу. Далі схоплюється завідуюча і накидається на мене. Вона розгортає мене за руку з такою силою, що від куртки був відірваний рукав. Вони з дочкою починають видирати у мене документи, відривають мені нігті від пальців, хапають мене за шию, волосся, плечі, б'ють не по-дитячому" - розповіла постраждала мама.

фото з вільних джерел

Молода жінка спробувала записати те, що відбувається на диктофон, але співробітники не випускали її з будівлі, поки вона не видалила записи.

За фактом події порушено кримінальну справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дитсадок під Дніпром потрапив у гучний скандал, тільки російською: "Ми в якій країні живемо?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Осатанілий вчитель накинувся на дівчинку під час уроку, клас очманів: "він її б'є!"

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині вчителька відважила дитині запотиличник і потрапила на відео, мережа кипить: "прибрати ненормальну!"