Війна на Донбасі не припинилася й з настанням 2021 року. На жаль, у перших днях нового року загинув український військовослужбовець - Олег Андрієнко.

Історію мужнього бійця та молодого батька розповіли на фейсбук-сторінці фонду "Повертайся живим".

"У кожного загиблого на війні є ім'я. Перший загиблий у 2021 — Олег Андрієнко. Він загинув вчора у Пісках. Олегу було і буде завжди вже 37 років.", - йдеться у повідомленні.

Олег Андрієнко, facebook.com/backandalive

Як розповіла Natasya Nagorna, на фото Олег зі своїм сином Тимуром, який народився влітку. Чоловік дуже радів появі сина. До того ж в одному підрозділі з ним, тільки на іншій позиції, перебуває і брат Олега.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще
"Не кажіть після цього, що війни немає чи вона десь далеко. Вона дуже-дуже близько: до маленького Тимура вона підібралась впритул і забрала тата. Світла пам'ять захиснику України! Пам'ятайте!", - йдеться у повідомленні.
"Світла пам'ять! Дуже сумно, що гинуть наші молоді сини... Царство небесне. Героям слава!!!", "Стирає все час, але біль не проходить... У кожного є про кого згадувати... І горе не в тому, що люди йдуть, що немає сил їх забути і не чекати... Світла пам'ять і вічний спокій... Співчуття рідним і близьким...", "Як несправедливо, хтось просто помер від горілки або наркотиків, а тут йдуть кращі, герої не вмирають, вони йдуть на небо і дивляться на нас. Слава Героям, Слава Україні, Спочивай з миром, вічна пам'ять", - висловлюють співчуття розчулені українці.

Коментарі: facebook.com/backandalive

Скрін: facebook.com/backandalive

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом