Військовослужбовець ЗСУ пішов з життя сьогодні, 11 січня, близько 15:30 в результаті обстрілу з боку путінських окупантів в районі села Піски.

Про це повідомляє видання "Сьогодні". Зараз відсутня будь-яка інформація про загиблого воїна. Згодом українська делегація для участі в Тристоронньої контактній групі на своїй сторінці в Facebook все ж написали, що нашою стороною СЦКК задіяли координаційний механізм: введений "режим тиші", висунута вимога про припинення вогню, підготовлена ​​і направлена ​​нота в СММ ОБСЄ.

"Українська делегація висловлює щирі співчуття рідним і близьким військового, який загинув за Україну", - йдеться в їх публікації. Це перша втрата з боку воїнів ЗСУ на Донбасі в 2021 році.

Скріншот: українська делегація для участі в Тристоронній контактній групі

У ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 7.00 11 січня 2021 року повідомлялося, що за минулу добу російсько-окупаційні формування двічі порушили режим повного і всеосяжного припинення вогню.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Вони відкрили вогонь неподалік Авдіївки, використовуючи станковий протитанковий гранатомет. Біля Водяного вони використовували ручні протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, а також великокаліберний кулемет. Представники ОБСЄ повідомлені про факти порушення через українську сторону СЦКК. Що стосується району відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - там спостерігалася тиша.

Ще з ранку, 11 січня, в районі проведення ООС спостерігалася тиша і порушення зафіксовані не були. Також зазначалося, що на підконтрольну Україні територію прибуло 489 осіб, тоді як на тимчасово окуповану — 394.

Нагадаємо, українські воїни на Донбасі змушені ховатися в холодах, окупанти обстрілюють з усіх боків

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти не дають відновлювати Донбас: стріляють по простих українцям

Знай.ua писав, різдвяні історії з передової: бійці ЗСУ поділилися своїми заповітними мріями. Наталія Нагорна поділилася святковим відео, яке вона з командою зняла рік тому. На ньому мрії бійців стають частиною справжньої, світлої і теплої різдвяної історії.