Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати відомий в США бренд одягу, амбассадором якого є не перший рік. Так, красуня приміряла коротенький облягаючий топ тілесного кольору з глибоким декольте і широкі білі штани, насолоджуючись затишною атмосферою у власних апартаментах в Майямі, США.

Дівчина зізналася, що обожнює бежевий колір, і дійсно, все її житло обставлено в теплих відтінках. При цьому Настя не упустила можливості продемонструвати численним шанувальникам "фірмові" масивні груди, вже досить давно відмовившись від незручних бюстгальтерів.

Варто відзначити, що в Анастасії Квітко майже 12 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали слідувати неіснуючим стандартам краси.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій "10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії