Пенсіонери, скріншот відео

Вимоги до стажу в 2021: у кого і за яких умов буде право на пенсію
З кожним роком в Україні змінюються вимоги до стажу для виходу на пенсію. Для того щоб в 2021 році стати пенсіонером в 60 років потрібно мати мінімум 28 років страхового стажу. Про вимоги до стажу в 2021 році нагадує "Пенсійний кур'єр".

Білборд Нацполіції, фото: Facebook

Копи заполонили дороги дрімучим сексизмом, жінки обурені: "Юлю, вмикай"
Українці помітили на вулицях своїх міст дуже дивний заклик, який нібито розмістила на білбордах Національна поліція. Якщо на вулиці іноді відривати погляд від свого шляху, можна побачити Різне-рекламу, транспорт, вітрини магазинів і т. п.
Однак буває і таке, що можна просто прийти в подив. Виявляється, поліція може почати наказувати і вчити, просто тому, що їм так захотілося. Про це стало відомо завдяки публікації користувачки мережі Ірини дощової в Facebook.

Дистанційне навчання, кадр з відео

Дистанційне навчання в Україні: як безпечно використовувати відеодзвінки
Українським вчителям пояснили, як безпечно використовувати відеодзвінки під час занять у дистанційній формі навчання, на яку перейшли у зв'язку з карантинними обмеженнями. Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки України в соціальній мережі Facebook.

Карантин в Україні, фото: unian

Українцям заборонили купувати шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "Маразм міцнішає"
Варто нагадати нашим читачам, що в Україні починаючи з п'ятниці, 8 січня, посилюються карантинні заходи. На жаль, закриваються не тільки кінотеатри, а й різні магазини. Є й таке, що в місті можуть закрити навіть важливі торгові точки з продовольчими товарами.
Так, в Одесі закрили магазини в торговому центрі з колготками, шкарпетками і миючими засобами. Добре, що хоч туалетний папір можна купити. Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Одеса як вона є" в мережі Facebook.

Оля Полякова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще
Оля Полякова терміново залишає Україну
Полякова дуже хоче красиві купальники, які можна вигуляти на пляжах Мальдів. Про це стало відомо завдяки коротким історіям Олі Полякової в мережі Instagram.
"Так рєбята, їдемо на Мальдіви. Дуже хочу класних купальників, порадьте класні купальники. Де такі круті купити, тільки красиві хочу! Вигуляю їх на Мальдівах!", - розповіла Оля Полякова.