В Україні в п'ятницю, 8 січня, стартував локдаун для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Українців дивують деякі правила обурили українців.

А великі мережі магазинів, як Епіцентр і Фокстрот і зовсім не закрилися на карантин, а вирішили обхитрити жорсткі обмеження і запропонувати українцям купувати свої товари не тільки через Інтернет.

Зокрема, в мережі опублікували смс-повідомлення від Фокстроту, де потенційного покупця попередили не тільки про різдвяні знижки, а й про те, що магазини відкриті.

робота магазину Фокстрот під час локдауну

"А ось так локдаун зустрічає "Фокстрот". Словом, великі гравці обходять заборони. А "по шапці" за аналогічні спроби в результаті, не сумніваємося, отримають тільки місцеві, дрібні і немережеві, точки продажів", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу Klymenko Time.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Повідомлення від Фокстрот, скріншот

повідомлення каналу Klymenko Time

Оновлено

Піздніше до редакції порталу надійшов лист від прес-служби мережі Фокстрот, де вони уточнили, що дійсно магазини Фокстрот працюють, але із врахуванням відповідної Постанови Кабміну. А не так, як могло здатися після прочитання смс-повідомлення.

"Порушення з боку магазину немає. Магазини мережі Фокстрот продовжують працювати в умовах посилених правил карантину з урахуванням вимог чинного законодавства України. Відповідно до Постанови №1236 у період з 8 до 24 січня включно магазини продаватимуть асортимент товарів з категорії засобів зв’язку та медичного призначення. Всю іншу побутову й електронну техніку можна придбати онлайн на foxtrot.ua зі швидкою адресною доставкою та знижками, про які йдеться в повідомленні", - йдеться у коментарі представніків прес-служби Фокстрот.

Раніше ми повідомляли, що магазини торговельної мережі " Епіцентр", яка спеціалізується на продажу будівельних матеріалах, продовжили свою роботу і відкрилися 8 січня незважаючи на введений в Україні локдаун. Незважаючи на це, не всі товари вийде придбати відразу.

Про це повідомляє новинний телеграм канал Pavlovsky News.

Як вдалося побачити кореспондентам, в рядах з товарами покупець може вибрати собі необхідні йому або їй речі, а потім оформити замовлення онлайн

На вході працівники попереджають, що товари, які не внесені до списку першої необхідності, потрібно буде оформити через онлайн замовлення. А ось, наприклад, з продуктами, вас зможуть випустити відразу.

Нагадаємо, локдаун залишив киян без шкарпеток і лампочок.

Як повідомляв Знай.uа, Киян не пустять у метро під час локдауну.

Також Знай.uа писав, що українці показали, що відбувається в епіцентрі, поки вся країна на карантині, ніяких заборон на товар і стовпотворіння