Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана багато говорить і пише про жіночність, традиційні сімейні цінності, енергії і віддачі.

Однак нещодавно шанувальники були шоковані оголеним фото, де Бабкіна стоїть на четвереньках в одних трусиках. На Бабкіну обрушилася хвиля критики, і вона поспішила виправдати відверте фото "реалізацією жіночності".

Знаменитість опублікувала пост, в якому розповіла, що на її погляд, 95% жінок живуть в страху, затиснутими, без самореалізації і без любові. Пост вийшов досить емоційним, в ньому вгадується свого роду крик душі. Але не обійшлося і без різких висловлювань.

Так, наприклад, Бабкіна вважає, що" одноманітна, затиснута, озлоблена і без енергії Жінка, нікому не потрібна", і що багато людей даремно витрачають свій цінний ресурс на"поливання оточуючих ла*йном".

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще


Вона також закликала прихильниць терміново задуматися про те, що такі життєво важливі речі, як здоров'я, любов, відносини, щасливі діти, красиве тіло, успішна справа і виконання бажань на 100% залежать від енергії, яку жінка щохвилини транслює в світ.
Щоб зберегти і примножити енергію в собі, Бабкіна дала наступну пораду жінкам:

“направляти свою увагу на позитивне по відношенню до себе, інших людей і до світу. Помічати тільки чудове. Помічати все, що ми робимо добре і що виходить. Хвалити себе частіше і відводити увагу, зміщувати акценти на хороше. І пам'ятати, що ваше справжнє Я - це любов, чистота, позитив. Ви-є добрі емоції, гарний настрій, світлі думки.",- пише Сніжана.
.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.