Якщо ви вважаєте, що 2020 рік для вас був схожий на апокаліпсис, то хоча б порадійте, що ви-не Ксюша Бородіна. Для скандальної телеведучої один тільки грудень 2020 року став справжнім випробуванням. У житті стався ряд подій, щоб витримати які, потрібно мати воістину залізні нерви. Про пригоди знаменитості розповів Telegram-канал "тільки нікому".

Все почалося з того, що в будинку Бородіної згорів котел. Це сталося 8 грудня. Знадобився величезний витрата коштів на заміну, особняк ледь не згорів дотла, а Ксенії з донькою довелося їхати в готель.

" у нас загорівся котел! Слава Богу, всі живі-здорові. Але могла трапитися пожежа... Це просто жах... Гарячої води вдома немає!", -- писала Бородіна в соцмережах.

Не минуло й тижня, як у тому ж особняку розбився ртутний градусник, і зірці знову довелося евакуюватися. На цьому нещастя не закінчилися. 18 грудня оголосили про закриття телепередачі Дом-2, яка в останні роки була основним джерелом прибутку Бородіної.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще


"Дом-2 "закривається на ТНТ, протримавшись в ефірі 16 років Телеканал ТНТ оголосив про завершення реаліті-шоу"Дом-2". Остання програма повинна вийти в ефірі каналу 30 грудня.", -- написали ЗМІ того дня.
І нарешті, грудень вирішив добити Бородіну остаточно смертю її улюбленця, кота Каспера породи мейн-кун.

" у Касеньки зупинилося серце вранці. Це величезне горе для нас. Експертиза через три дні. У мене немає слів і сліз більше, весь ранок проплакали", - поділилася Ксенія Бородіна.

Нагадавши, Ксенія Собчак в кокошнику потролила росіян: "за Русь ус * * сь

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка" Дом-2 "Ксенія Бородіна доступно відповіла кривдникам:" Нах * й іди".

Також Знай.ua писав, Собчак хвалилася масажером і випадково показала оголені груди:"як же так".