Руському міру" не бувати навіть в Російській Федерації. На радість українців, і до чималого морального шоку Володимира Володимировича Путина, в Мережу потрапило резонансне відео.

На ньому журналіст намагається взяти інтерв'ю у групки підлітків-двох дівчаток і хлопця з зачіскою "ірокез", пофарбованою в яскраво-червоний колір. Судячи з зовнішнього вигляду, підліток відносить себе до субкультури панків.
Журналіст запитує, чи багато вони знають про Росію.
"Росія-наша держава", - каже підліток.
На запитання журналіста, чи зможе хлопець наспівати гімн, той навідріз відмовляється. Каже, що гімну він не знає.

"І взагалі, мені не подобається новий гімн. Він негарний", - категорично говорить молодий чоловік. На прохання журналіста заспівати "красивий гімн, старий", підліток раптом виконує куплет з українського гімну, "Ще не вмерла Україна". Дівчатка з хихиканням тікають з кадру, підліток залишається співати.

Поки в мережі запитують про різні технологічні новинки “Як тобі таке, Ілон Маск?", хочеться запитати: "Як тобі таке, Володимир Путін?”. Кадри і правда порадували.

Нагадаємо, що український репер Потап відповів усім, хто розкритикував його за спільну пісню з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, після скандалу навколо співу угорського гімну на Закарпатті голова села Сюрте Арпад Пушкар заявив, що не бачить проблеми.

Також Знай.ua писав, що в АТБ помітили дивну "акцію": збирають собі на корпоратив до Нового року?