Фіналіст українського реаліті-шоу "Холостячка", підприємець Олексій Тригубенко так і не зміг завоювати серце головної героїні проекту Ксенії Мішиної. На фіналі 31-річна акторка погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Однак Льоша не впадає у відчай і отримує підтримку тисяч глядачів, які хочуть його зробити наступним "Холостяком". Нещодавно чоловік розповів у своїх Insta Stories, що дав інтерв'ю про себе та участь у "Холостячці". Тригубенко їхав за кермом свого автомобіля під час запису ролика. Після інтерв'ю фіналіст зізнався, що воно вийшло сильним, але у нього залишилося почуття недомовленості.

"Відзняли інтерв'ю. Думаю вийде дуже круто. Щас ось їду, в голові прокручую, згадую про що ми говорили. Мені здається, що треба було щось по-іншому пояснити. Щось не досказав... Головне, що вже закінчилося все. Як буде, так буде. Я все одно думаю, що це буде дуже круте, відкрите, сильне інтерв'ю. Тим більше, що порушувалися такі теми, яких я навіть не очікував. Інтерв'ю з'явиться в суботу", - сказав Льоша.

Олексій Тригубенко на інтерв'ю, скріншот Insta Stories

Олексій Тригубенко на інтерв'ю, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Показати ще

Олексій Тригубенко, скріншот Insta Stories

Олексій Тригубенко, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу:"Ксенія не готова до відносин".