У 2020 році в Україні порівняно з попереднім 2019 роком збільшилася смертність у 15-20%. Про це стало відомо завдяки даним Держстату.

Повідомляється, що у вересні 2020 року померло на 15% більше українцем, ніж зазвичай вмирали за цей місяць в 2015-2019 роках. У листопаді ситуація ще гірша-смертність підвищилася на 20%, якщо порівнювати з аналогічним періодом у 2015-2019 роках.

Поки що складно судити, наскільки на цю статистику вплинула епідемія коронавірусу. Однак зараз офіційно від небезпечної хвороби померло 16 897 осіб.

За останні 3 місяці від коронавірусу померло понад 9 тисяч осіб. До кінця року прогнозують 20 тисяч смертей від коронавірусу.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Раніше ми розповідали, що у Великобританії виявили новий штам коронавірусу, який на 17 мутацій відрізняється від початкового.

Новий штам відрізняється на 17 мутацій, частина з яких зачіпає самий делікатний ділянку - s білок вірусу, який зв'язується з людським рецептором і відповідає за проникнення вірусу в клітину. Його виявили вже у Великобританії, Данії, Нідерландах та Австралії.

Нагадаємо, 108-річна довгожителька пережила дві пандемії і розповіла свій секрет, не лізу в чужі справи.

Як повідомляв Знай.uа, Україна не кине в біді сім'ї загиблих і покалічених воїнів, дадуть більше грошей.

Також Знай.uа писав, що коронавірус обірвав життя легендарного історика з Тернопільщини, стояв грудьми за Україну.