Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про вібратор.

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає фоловерам на найрізноманітніші запитання.

В одному з роликів Покрищук дала відповідь на запитання про те, чи варто погоджуватись на спільне життя з чоловіком, якщо він відразу ставить умову, що за орендовану квартиру будуть платити разом - 50 на 50.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Якщо він хоче 50 на 50, то нехай знімає штанці й підставляє свою с**ку, і *би тоді його в с**ку, тоді оце 50 на 50 я розумію. Оце тоді буде правильно", - у своїй манері відповіла Покрищук.

Нагадаємо, Покрищук розповіла про колишнього

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук показала, як виглядала рік тому

Також Знай.ua писав, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам