Тренерка "Зважених і щасливих" Марина Боржемська ділиться рецептами швидких і корисних страв. Цього разу вона показала, як приготувати правильну вечерю.
На своїй сторінці в Інстаграмі Марина Боржемська опублікувала рецепт фаршированих печериць. Вона зауважила, що це відмінна білкова страва, яка чудово підійде для вечері.
Інгредієнти:
- Великі печериці - 8-9 шт.
- Броколі - кілька суцвіть
- Цвітна капуста - кілька суцвіть
- Соус песто - 4-5 ст. ложок
- Куряче філе - (100-150 г)
- Зелень 50 г (наприклад, шпинат)
- Тертий пармезан - жменя
Приготування:
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Капелюшки печериць акуратно відокремити від ніжок, вичистити серцевину. Філе промити і порізати на скибочки. У блендері перемолоти філе, ніжки від грибів, зелень, сіль і перець. Готовою пастою нафарширувати гриби.
У форму для запікання викласти готові гриби, броколі, цвітну капусту, додати 2-3 ст. л. води. Закрити форму для випікання фольгою. Поставити страву у розігріту до 200° духовку на 25-30 хв.
За 5 хвилин до готовності забрати фольгу, посипати сиром і поставити назад у духовку. Готову страву прикрасити зеленню, присипати сиром і додати соус песто на свій смак.
Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.