Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила яскраві кадри з фотосесії на жовтому тлі, яку організувала для Віри її найкраща подруга і колега Марта Адамчук. Артистка зізналася, що вони з шоу "Жіночий квартал" вже встигли відзняти Новорічний випуск. Кекелія приміряла темно-сині джинси із завищеною талією і золотистий міні-топ з блискучою бахромою зі срібних ниток, забавно потрусивши ними на камеру.

"Сьогодні ми знімали Новорічний випуск @zhenskiykvartal_official !

Наша Мартуся @marta_adamchuk завжди нарозхват, ми всі хочемо отримати заповітні кадри майстра;)"

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Варто відзначити, що раніше подібне вбрання з блискучою бахромою приміряла співачка Ані Лорак, вбравшись в золоту міні-сукню з глибоким декольте, обрану спеціально для червоної доріжки музичної премії "Золотий грамофон".