Президент Російської Федерації 17 грудня почав пресконференцію, поєднану з прямою лінією з населенням. Глава держави також розповів, чи вже зробив щеплення російською вакциною від коронавірусної хвороби.

Захід проходить у Новоогорево. Журналістам пропагандистського видання "Лайф" вдалося зафільмувати момент приїзду глави держави.

На пресконференції невелика кількість журналістів, більшість — лише на відеозв'язку. На заході дотримуються карантинних заходів. — так, прессекретар президента Дмитро Пєсков нагадав присутнім, що після використання мікрофону треба знімати його "набалдашник", щоб його замінити на новий.

Володимир Путін, скріншот: YouTube

У президента поцікавилися хваленою "вакциною" російського виробництва. Зокрема Путіна запитали, чи він вже має щеплення. Виявилося, що глава держави не поспішає ставити на собі експерименти.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Фахівці говорять про те, що вакцини передбачені для громадян в певній віковій зоні", — пояснив Путін: "Вакцина до таких, як я, поки не добралася".

Проте він пообіцяв зробити щеплення відразу, як тільки на це вийде офіційна рекомендація: "Але я обов'язково це зроблю, як тільки це стане можливим".

Цікаво, що на думку Путіна, Росія добре переносить пандемію. Тут варто зазначити, що у країні було зафіксована понад 2.7 зареєстрованих випадків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 станом лише на 17 грудня.

Нагадаємо, скандальну фабрику іграшок спіймали на дружбі з Путіним, сліди "зради" знайшлися у Львові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський повеселив українців кумедною "міною" президента РФ.

Також Знай.uа писав, що як виглядає 17-річна копія Путіна, в мережі спливли архівні кадри і подробиці.